ТРАДИЦІЙНА КУХНЯ І ФЕЄРІЯ СМАКІВ

Навчання дорослих має різні форми і методи. Цього разу тренінг мав більш практичний характер – керівники ЦОД готували страви місцевої кухні, сервірували стіл власноруч приготовленими «бабусиними» стравами, ділились рецептами, а також випікали традиційний яворівський пиріг. Все було справжнє – мука, картопля, гречка, піч (правда, електрична), усі працювали (місили тісто, готували начинку, виробляли і випікали), а потім разом гостились. Запах і смак пирога важко передати словами. Це було неперевершено! Завзяття, гумор, поезія і фольк надали тренінгу святковості. А запашний дух пирога учасники повезли у свої Центри освіти дорослих. Навчання дорослих - доволі приємна і СМАЧНА справа!!!

Тренінг проводився на базі Центру освіти дорослих «Мастак» у с. Старичі в рамках проекту «Музей як центр освіти дорослих і полікультурного діалогу в громаді» у партнерстві із Інститутом із міжнародного співробітництва Асоціації народних університетів Німеччини (DVV International), ГО Інформаційно-дослідницький центр «Інтеграція і розвиток» в межах проекту «Замінимо стіни відкритими вікнами» за підтримки Міністерства іноземних справ Німеччини. 

Додаткова інформація